İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Puromuz2.com: Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, muhtevahizmetiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar ağız ağıza size özeldir. Fakat gene de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç yer var! 1- Puro Seçimi Ben bu makalemda günün her saatinde muhtevameyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz de keyfinize gereğince, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetçi Ika Aşiret imalı Karayip purolarda muhtevameden önce nemliliğini muayene eylemek gerekir. Bu Toscanello muhtevain muteber değil. Toscanello severler damak zevklerine gereğince farklı nem oranlarında muhtevameyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak bir zaman da deneyim kenarılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim dirimsel bir nizam var. Puro sadece ama sadece kokusuz hırsle yakılır! Puro her vakit ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabil benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kabil koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro bağ ve alaka ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde andıran. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken alaz puroya dikme ilişki etmemelidir. Coşkun maviliği purodan bir zaman münezzeh tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yakaı kırmızıya döndüğünde kızartma hizmetlemini çıbanardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 gömlek eğimle, aleve tam ilişki etmeyecek şekilde tutun. Bu hizmetlemi yaparken tüm tabanğın denktaş yanması gerektiği muhtevain puroyu aynı zamanda metodik bir şekilde 360 gömlek döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına katıksız alevli çakmalara gereğince bir zaman henüz uzakta tutmanızda fayda var. Zira, bu üslup çakmaklar çok etli canlıdür ve çokça andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma hizmetlemi katıksız alevli çakmaklarla, bir zaman vakit alabilir. Bu müddet size vakit kaybı kabil bakışükebilir ama puro götürüm ve emek ister. 5- İyi Yandığını Denetçi Ika Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı muayene edelim. Puroyu kızartma hizmetleminden sonrasında elverişsiz çevirip yanünüze bir zaman yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yumuşakçe durum üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm fut kıpkırmızı ise yakma hizmetlemini çıbanarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yakaı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki tüm fut kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu ağızınıza götürün. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü önemsiz nefes henüz çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış bölük da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Hafifçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, artık puronuz muhtevaime amade. Pekâlâ ya siz amade mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkara çıkara muhtevailmeli. Alacağınız her nefes ortada en azcaından 40 saniye beklemek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabil muhtevameye çallıkışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı muhtevaimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da vakit kaybetmeden hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı muhtevameye devam ederseniz, puro o denli kırıcılaşır ki hiç muhtevailemeyecek duruma gelebilir. Küçük bir uyarı: Puro, sigara kabil ciğere çekilmez. Tütün yumuşakçe ağıza doldurulur ve kâm kameraların dumanla tembihlmasına cevaz verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıanaçın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz azca bağ gösterdiğinizin bir hizmetaretidir. Sönen puronun küllerini bir güzel temizleyin. Bunun muhtevain kürdan kabil bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri bir güzel temizlediğinizden emniyetli olduktan sonrasında puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim muhtevatiğim Toscanello muhtevain baştan yakma sıkıntı örgütleme etmez. Fakat kez imalı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda kederlilik hissedeceğinizi delalet etmek isterim.

şayet puro birinci sınıf bir puro ise 15 yıl hatta henüz uzun bir müddet birlikte saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabil puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve kesinlikle şart olan 2 nizamı fehvaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın âlemın suhunet ayarıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız âlem sıcaklığının 16 ila 18 gömlek ortada başüstüneğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Ocak ortamında bu sıcaklığı yakalamanız epey zordur. Bu yüzden âlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza ister yoktur. Lakin zahir eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama âlemını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda hiçbir sıkıntı ile içinlaşmazsınız. Muhafaza âlemı sıcaklığında ana sıkıntı âlemın ilgisiz değil çokça hamam olmasıdır. Çünkü saklama âlemı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile içinlaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise saklama âlemının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer çokça kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbet nem saklama âlemı sıcaklığına gereğince mübadele gösterecektir ve bu yüzden de saklama âlemı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro saklama kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yok ise herhangi bir durum geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta durum geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama âlemının durum geçirmemesi ve buna rabıtalı olarak da kutu muhtevaindeki nem ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak muhtevain anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı katkısızlayacak kesinlikle durum geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En hayır humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kesinlikle durum geçirmedikleri muhtevain başka rakiplerine kocaman fark atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

İlk yorum yapan siz olun

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Seokoloji
Antika Eşya Alanlar iqos heets
Seo Fiyatları https://bursayoreselyemekler.name.tr/ https://gumruk.name.tr/ https://kayseriwebtasarimseo.name.tr/ https://hurdaalimsatim.name.tr/ https://dijitalreklam.name.tr/ IQOS
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
instagram takipçi satın al
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al erzincan escort gümüşhane escort hakkari escort Igdır escort karabük escort balıkesir escort bartın escort puff bar satın al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo bahigo betsat süperbahis korsan taksi mersin escort