İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, kucakçalışmainiz ve keyfine vardığınız bütün tatlar büsbütün size özeldir. Ancak yeniden de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç benek var! 1- Puro Seçimi Ben bu ovamda hasetn her saatinde kucakmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz de keyfinize nazaran, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetçi Etme ülke konstrüksiyonı Karayip purolarda kucakmeden önce nemliliğini arama buyurmak gerekir. Bu Toscanello kucakin uygulanan değil. Toscanello severler damak zevklerine nazaran farklı nem oranlarında kucakmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak azıcık da deneme kenarılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi müstelzim dirimsel bir kural var. Puro yalnızca yalnız yalnızca kokusuz hınçle yakılır! Puro her dönem evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler üzere dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro alaka ve alaka gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde andıran. Emin olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken kıvılcım puroya direk temas etmemelidir. Ateşin maviliği purodan azıcık ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her kanatı kırmızıya döndüğünde kızartma çalışmalemini serardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 kademe eğimle, aleve tam temas etmeyecek şekilde tutun. Bu çalışmalemi yaparken bütün ayak tabanığın bedel yanması gerektiği kucakin puroyu aynı zamanda intizamlı bir şekilde 360 kademe döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna doğal alevli çakmalara nazaran azıcık henüz uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu suret çakmaklar çok etkilidür ve aşkın andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma çalışmalemi doğal alevli çakmaklarla, azıcık dönem alabilir. Bu müddet size hengâm kaybı üzere odaükebilir yalnız puro dayanç ve say gerek. 5- İyi Yandığını Denetçi Etme Şimdi puroyu ne yaktığınımızı arama edelim. Puroyu kızartma çalışmaleminden sonra huysuz çevirip simaünüze azıcık yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hafifçe keyif üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün kadem kıpkırmızı ise yakma çalışmalemini serarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her kanatı tam yanmamışsa, kısaca bütün kadem kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu uçınıza gdolayın. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki önemsiz soluk henüz çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış kısım da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Sıkıntısızçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz kucakime hazır. Evet evet siz hazır mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıiftira çıiftira kucakilmeli. Alacağınız her soluk beyninde en azından 40 saniye durmak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara üzere kucakmeye çaldatmaışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı kucakimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da sadece hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı kucakmeye devam ederseniz, puro o derece çığlıklaşır ki hiç kucakilemeyecek duruma gelebilir. Ufak tefek bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Tütün hafifçe ağıza doldurulur ve lezzet azrailların dumanla uyartılmasına ruhsat verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz az alaka gösterdiğinizin bir çalışmaaretidir. Sönen puronun küllerini pekçe temizleyin. Bunun kucakin kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri pekçe temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonra puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim kucaktiğim Toscanello kucakin baştan yakma sorun teşkil etmez. Ancak kez konstrüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda acılık hissedeceğinizi kesmek isterim.

Eğer puro kaliteli bir puro ise 15 yıl ayrıca henüz uzun bir müddet de saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve pekâlâ şpeş olan 2 kuralı manaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın vasatın alev değerıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız vasat sıcaklığının 16 ila 18 kademe beyninde olduğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Ev ortamında bu sıcaklığı yakalamanız berenarı zordur. Bu yüzden vasat sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza lazım yoktur. Ama elbet eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama vasatını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda hiçbir sorun ile huzurlaşmazsınız. Hıfız vasatı sıcaklığında ana sorun vasatın antipatik değil aşkın har olmasıdır. Çünkü saklama vasatı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile huzurlaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise saklama vasatının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer aşkın kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Nasıl nem saklama vasatı sıcaklığına nazaran değiş gösterecektir ve bu yüzden de saklama vasatı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yok ise herhangi bir keyif geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca keyif geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama vasatının keyif geçirmemesi ve buna bentlı olarak da kutu kucakindeki nem ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak kucakin anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı sağlamlayacak pekâlâ keyif geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En bol humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları pekâlâ keyif geçirmedikleri kucakin öbür rakiplerine yüce üstelik atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

İlk yorum yapan siz olun

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Seokoloji
Antika Eşya Alanlar iqos heets
Seo Fiyatları https://bursayoreselyemekler.name.tr/ https://gumruk.name.tr/ https://kayseriwebtasarimseo.name.tr/ https://hurdaalimsatim.name.tr/ https://dijitalreklam.name.tr/ IQOS
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
instagram takipçi satın al
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al erzincan escort gümüşhane escort hakkari escort Igdır escort karabük escort balıkesir escort bartın escort puff bar satın al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo bahigo betsat süperbahis korsan taksi mersin escort